skip to the main content area of this page
Activiteiten

Industriële electriciteit

 
 
Inrichting machineparken
Na een grondige studie zal Fito Electro uw machinepark inrichten volgens de correcte criteria, die nodig om een modern machinepark te voorzien van voldoende vermogen.

Lees meer
Energievoorzieningen
Eén van de grootste vereisten om geen electriciteitspanne te hebben zijn de goede energievoorzieningen voor je installatie. Jarenlange ervaring op gebied van energievoorziening is één van onze sterkste punten.

Lees meer
Uitbreidingswerken
Een bedrijf die electrische uitbreidingswerken nodig heeft, is best af met Fito Electro. De uitbreidingen kunnen zowel op laagspanning, huishoudelijke electriciteit of industriële electriciteit zijn.

Lees meer
Aanpassingswerken
Indien de bestaande bekabeling of electriciteitsborden niet voldoen aan de huidig normen en veiligheid. Is Fito Electro de geknipte partner om alle aan te passen aan de huide criteria.

Lees meer
Herstellingen
Bij een defekt is het uitermate belangrijk om een goede hersteldienst te hebben. Ook Fito Electro heeft een hersteldienst 24 op 24 uur.

Lees meer
Onderhoud
Eén van de belangrijkste reden van defect of falen is een slecht onderhoud van de machines. Daarom heeft Fito Electro een onderhoudsploeg die instaat voor alle Fito Electro installatie. Daarbij kunnen zowel de electriche installatie gecontroleerd worden op veroudering als op een wijziging op vermogen.

Lees meer

Onze klanten over onze produkten

Nooit gedacht dat je tegenwoordig nog zulke goeie service kan krijgen tegen een schapelijke prijs.

Jan D.

Technisch en financieel hebben we er een goede zaak aan gedaan, Fito Electo te contacteren.

Christof H.