skip to the main content area of this page
Activiteiten

Visualisatie


 
Item 10 of Fito Electro

WINCCVan het bedienings- en visualiseringssysteem WinCC, dat staat voor Windows Control Center, is de versie 4 vrijgegeven. In deze versie gebaseerd op de nieuwste technologie voor hard- en software zijn tevens de meest recente standaards verwerkt voor industriële automatisering. Afnemers in diverse branches beschouwen WinCC hiermee als toonaangevend voor applicaties.
Item 10 of Fito Electro

WINCC FLEXIBLEDe nieuwe projecteringssoftware Simatic WinCC flexible voor Human Machie Interface van Siemens vervangt stapsgewijs de pakketten ProTool voor operatorpanels en WinCC voor scada. Simatic WinCC flexible is een schaalbaar systeem dat aanzienlijk krachtiger is en diverse geheel nieuwe functies omvat. De marktintroductie vindt plaats in twee stappen. Leverbaar zijn inmiddels de pakketten waarmee Simatic panels worden geprojecteerd.
Item 10 of Fito Electro

PROTOOLProTool/Pro voor 'kleine' SCADA-toepassingen.Siemens presenteert op de vakbeurs 'Het Instrument' als nieuwigheid ProTool/Pro voor het eveneens nieuwe Simatic operatorpanel OP 37/Pro. Dit pakket als 'small SCADA-systeem' voor stand alone-oplossingen vult de functionaliteit op tussen aan de ene kant de bestaande operatorpanels zoals de OP 3 - OP 37 en aan de andere kant de 'grotere' SCADA-systemen als Simatic WinCC. Het projecteringspakket ProTool/Pro is ontwikkeld voor een specifiek niveau van bedienen en visualiseren, waar in de markt een toenemende mate vraag naar is. ProTool Pro functioneert onder Windows 95 en Windows NT 4.0 op SIMATIC PC's en industriële PC's, in rack- en in paneluitvoering. Met ProTool/Pro kan een gebruiker nu ook het projecteren voor de visualisering uitvoeren op een PC. Het nieuwe pakket omvat hiervoor geheel herziene projecteringssoftware in combinatie met runtimesoftware.
Onze klanten over onze produkten

Nooit gedacht dat je tegenwoordig nog zulke goeie service kan krijgen tegen een schapelijke prijs.

Jan D.

Technisch en financieel hebben we er een goede zaak aan gedaan, Fito Electo te contacteren.

Christof H.